+31(0)35 588 14 84 info@inspiced.nl

INSPICED by André Gerrits

HOME » INSPICED

High-end cateringconcept

INSPICED by André Gerrits is een gezamenlijk initiatief van André Gerrits – chef-kok en eigenaar van Michelin sterrenrestaurant ’t Amsterdammertje – en NoName Group, de organisatie achter culinaire festivals ‘Lekker Laren’ en ‘Taste of Amsterdam’.

Het high-end cateringconcept is ontstaan vanuit de filosofie dat exclusieve catering op locatie niet alleen op gastronomisch gebied, maar ook qua service en productie hetzelfde niveau dient te hebben als dat van een sterrenrestaurant.

INSPICED by André Gerrits verzorgt culinaire hoogstandjes van chef André Gerrits, befaamd om zijn internationale haute-cuisine gerechten, die je smaakpapillen als het ware op een wereldreis meenemen. Het concept is onderscheidend door het full-service aanbod. Naast de culinaire invulling kunnen we de gehele productie van uw particuliere danwel zakelijke evenement arrangeren, van aankleding tot entertainment.

Experience our culinary trip around the world! Neem contact met ons op.

Sterrenchef André Gerrits

Sterrenchef André Gerrits, nam begin 2009 samen met zijn vrouw Geneviève Paulina, het bekende restaurant ’t Amsterdammertje in Loenen aan de Vecht over. André, die ervaring opdeed in de keukens van Ron Blaauw, Tonny Berentsen en Jan de Wit, ontving een jaar later al een Michelinster en de “Smiley Award 2010” van restaurantgids Gault Millau.

Restaurant ‘t Amsterdammertje

Restaurant ’t Amsterdammertje is gevestigd in een verbouwde Oudhollandse boerderij, in Loenen aan de Vecht. Het restaurant is sinds 2011 bekroond met één Michelinster. Chef-kok André Gerrits en gastvrouw Geneviève Paulina presenteren in hun restaurant een internationale keuken.

De gerechten zijn gebaseerd op hun ethnische achtergronden – Geneviève komt uit de Antillen- en opgedane ervaringen, waardoor in het steeds wisselende menu als het ware hun werelden samen komen. Het product staat hierin altijd centraal. André is een vak- en ambachtsman en daarom wordt er bij ‘t Amsterdammertje met name met lokale producten gekookt o.a. eigen produce groenten en bloemen uit de eigen nabijgelegen tuin.

Kenmerkend voor het restaurant is dat het hip, vlot en toegankelijk is voor iedereen. Voor een acceptabele prijs eten op sterrenniveau is het motto. Met als uiteindelijke doel om iedere (terugkerende) gast keer op keer weer een wow-gevoel te geven.

NoName Group

NoName Group is toonaangevend in de evenementenbranche op het gebied van publieksevenementen. NoName Group helpt organisaties op een relevante en effectieve manier de totstandkoming van hun eigen unieke evenement te realiseren. Dit door middel van begeleiding, productie, mensen en materialen.

Daarnaast zetten ze ook eigen concepten neer, zoals de jaarlijks terugkerende culinaire evenementen Lekker Laren en Taste Of Amsterdam.

Team INSPICED by André Gerrits

INSPICED onderscheidt zich niet alleen qua kwaliteit, maar tevens in de dienstverlening van onze medewerkers ten opzichte van de opdrachtgever. Met een enthousiast en gedreven team maken wij van ieder project een schitterende beleving met een high-end karakter. U hoeft niet naar ons toe, maar wij komen met plezier bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

André Gerrits

André Gerrits

Partner

Geneviève Paulina

Geneviève Paulina

Partner

Rutger van Uden

Rutger van Uden

Partner

Frank Brouwers

Frank Brouwers

Partner

Wilt u ook uw evenement van een pittig sterrensausje voorzien?