+31(0)35 588 14 84 info@inspiced.nl

Particuliere catering op hoog niveau

HOME » PARTICULIERE CATERING

Particuliere catering

Onder particuliere catering verstaan we evenementen, zoals een bruiloft, babyshower, jubileum, verjaardagsfeest en meer, die een culinaire invulling behoeven. Culinair kunnen we werkelijk alles voor u verzorgen.

INSPICED onderscheidt zich niet alleen qua kwaliteit, maar vooral in de dienstverlening van onze gedreven medewerkers. Met een creatief en enthousiast team maken wij van uw evenement een ervaring om nooit meer te vergeten. Wij komen met plezier bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Services van INSPICED voor particuliere catering

Ons primaire focus bij particuliere catering ligt op de culinaire invulling van uw privé evenement met hoogstaande, kwalitatieve producten ongeacht of het een kleine of grote evenement betreft. Naast catering op hoog niveau, weten we bij INSPICED precies wat er nodig is om van uw gehele evenement een onvergetelijke ervaring te maken. Denk hierbij aan de volgende services:

Conceptontwikkeling

Voor vrijwel ieder evenement kunnen we een verrassend concept op maat ontwikkelen, zodat u terugkijkt op een onvergetelijke ervaring. Er zijn veel details en onderdelen waar u rekening mee dient te houden: van het bepalen van de locatie en het doel van het evenement tot de eventuele bedankbriefjes na afloop. Ervaring leert dat het voor- en natraject van een evenement minstens zo belangrijk is als de uitvoering op de dag zelf. We bespreken uw wensen en het thema van uw evenement en aan de hand van die informatie verzorgen we voor u een passend concept, waarin aan alle details is gedacht.

Facilitair

Dankzij onze samenwerking met NoName Group kunt u ervoor kiezen om de organisatie volledig uit handen te geven en uw evenement te laten organiseren door INSPICED. Wij regelen dan niet alleen een smaakvol menu, maar zorgen ook voor facilitaire zaken zoals decoratiematerialen en praktische aankleding zoals statafels, zitgelegenheden, garderobefaciliteiten, audiovisuele voorzieningen, (sfeer-) verlichting , groendecoraties, tenten, springkussens voor kinderen, maar zo ook het personeel. Tevens werken we met een aantal exclusieve evenementenlocaties samen, en kunnen we u helpen bij het vinden van de ideale locatie voor uw event.

Entertainment

Professionele entertainers zorgen net voor dat beetje extra op uw speciale dag. De entertainers, waarmee we samenwerken zijn (bekende) professionals met ervaring binnen verschillende soorten sectoren, zo ook qua kidsentertainment. Ook bij het boeken van entertainment bent u daarom bij INSPICED aan het juiste adres.

Laat ons een deel òf de totale regie in handen nemen van de organisatie van uw particuliere evenement. Neem contact op met ons team.

Werkwijze van INSPICED voor particuliere catering

De werkwijze van INSPICED voor particuliere catering klussen is niet anders dan die je in sterrenrestaurant ’t Amsterdammertje krijgt. Dezelfde kwaliteit en service, maar dan op locatie! De keuze van de producten en gerechten ligt geheel in handen van chef-kok André Gerrits en het seizoenswisselende gastronomische menu van restaurant ’t Amsterdammertje is leidend. Uiteraard in samenspraak met de klant. Exclusieve catering, en vooral: anders dan de ‘gebruikelijke’ catering is ons uitgangspunt.

Wilt u ook uw particuliere evenement van een pittig sterrensausje voorzien?