+31(0)35 588 14 84 info@inspiced.nl

Zakelijke catering op hoog niveau

HOME » ZAKELIJKE CATERING

Zakelijke catering

Onder zakelijke catering verstaan we evenementen, georganiseerd door organisaties met een zakelijk karakter, die een gastronomische invulling behoeven.  Dit kunnen evenementen zijn gericht op interne partijen zoals bedrijfsjubilea, personeelsfeesten, incentives, gepensioneerdendagen, etcetera. Of evenementen gericht op externe partijen zoals productpresentaties, openingen, vernissages, dealerbijeenkomsten, filmpremières, perspresentaties, relatieontvangsten enzovoort. Culinair kunnen we werkelijk alles voor u verzorgen.

Services van INSPICED voor zakelijke catering

Ons primaire focus bij zakelijke catering ligt op de culinaire invulling van uw zakelijke evenement met hoogstaande, kwalitatieve producten ongeacht of het een kleine of grote evenement betreft. Daarnaast bieden we nog een tal van andere services. Dankzij onze samenwerking met NoName Group kunt u ervoor kiezen om naast de culinaire invulling, de gehele organisatie van uw evenement aan ons over te laten, voor een ware beleving.
Denk hierbij aan de volgende services:

Conceptontwikkeling

Conceptontwikkeling is van het grootste belang in het slagen van een evenement. Dit begint bij de doelstelling. Is het formeel of informeel? Grote of kleinere gezelschap? Is het doel om zaken te doen of om relaties te versterken? Lanceert u een nieuw product of staat het evenement in het teken van een jubileum? Wilt u uw eigen bedrijfslocatie of een externe locatie gebruiken? Alle omstandigheden zijn van belang en bepalen de details die uw evenement tot een succesvolle gelegenheid maken. U geeft aan wat de doelstelling is en INSPICED gaat aan het werk om een concept te ontwikkelen dat voldoet aan uw wensen. Ervaring leert dat het voor- en natraject van een evenement minstens zo belangrijk is als de uitvoering op de dag zelf. Mensen enthousiast maken al vóórdat het event begint en het nagenieten krijgen bij INSPICED dan ook veel aandacht in het concept. Een unieke uitnodiging, een goede rsvp systeem, teasers en een terugblik worden hierbij onder andere in meegenomen.

Facilitair

INSPICED vertaalt uw wensen naar de juiste mood. Wij kunnen uw bedrijfs-  danwel evenementenlocatie aankleden met stijlvolle decoratiematerialen en praktische zaken zoals statafels, zitgelegenheden, garderobefaciliteiten, audiovisuele voorzieningen, (sfeer-) verlichting , groendecoraties, tenten, maar zo ook het personeel.

Entertainment

Professionele entertainers kunnen uw evenement meer allure geven, mits goed gekozen. De entertainers, waarmee we samenwerken zijn (bekende) professionals met ervaring binnen verschillende soorten sectoren. Ook bij het boeken van entertainment en het regelen van vergunningen bent u daarom bij INSPICED aan het juiste adres.

Laat ons een deel òf de totale regie in handen nemen van de organisatie van uw zakelijke evenement. Neem contact op met ons team.

Werkwijze van INSPICED voor zakelijke catering

De werkwijze van INSPICED voor zakelijke catering klussen is inherent aan de kwaliteit en service die je van een Michelin sterrenrestaurant zou mogen verwachten. De keuze van de producten en gerechten ligt geheel in handen van chef-kok André Gerrits en het seizoenswisselende gastronomische menu van restaurant ’t Amsterdammertje is leidend. Uiteraard in samenspraak met de klant. Exclusieve catering, en vooral: anders dan de ‘gebruikelijke’ catering is ons uitgangspunt. Sterrenrestaurant ‘t Amsterdammertje op locatie, dat is wel de beste omschrijving die aan INSPICED by André Gerrits gegeven kan worden.

Wilt u ook uw zakelijke evenement van een pittig sterrensausje voorzien?